Szymon Milonas
WSET I, II, kurs e-learningowy O mnieSzymon Milonas jest trenerem i wykładowcą z ponad 15 letnim doświadczeniem w uczeniu dorosłych. Nauczycielem z pasji i zawodu. Studiował psychologię i nauki społeczne, pracował jako trener dla wielu międzynarodowych i polskich firm z różnych branż (Citibank, Allianz, T-Mobile, Polpharma, Budimex, Raben) szkoląc menedżerów, sprzedawców, opiekunów klienta. Jego zajęcia prowadzone są w ciekawy i angażujący sposób, tak żeby maksymalnie pomóc uczestnikom w zapamiętywaniu przekazywanych treści. Szymon jest certyfikowanym nauczycielem WSET (kurs i egzamin w Londynie), zdał z wyróżnieniem zaawansowany kurs wiedzy o winie i alkoholach WSET 3 w Stanach Zjednoczonych oraz egzamin Certified Specialist of Wine. Zdał pierwszy egzamin w ramach Court of Master Sommeliers. Jest też członkiem zarządu Stowarzyszenia Sommelierów Polskich.
Łukasz Wojnarowicz WA
WSET II, III O mnieWeinakademiker, Diploma in Wines and Spirits z wyróżnieniem od niemieckiej Hochschule Geisenheim, absolwent Weinakademie Österreich w Rust. Certyfikowany nauczyciel oraz egzaminator WSET. Wykładowca Collegium Civitas, sędzia na międzynarodowych zawodach winiarskich. Na co dzień import manager w sieci sklepów Wine And You.
Michał Stykowski
Kursy Winiarska Hiszpania O mniePierwszy Polak z tytułem Spanish Wine Scholar oraz absolwent WSET 3, na co dzień pracuje w firmie importującej wina, gdzie zajmuje się branżą HoReCa i skutecznie promuje wina hiszpańskie w Polsce. Współpracuje między innymi z Ambasadą Hiszpanii przy organizacji różnych eventów winiarskich.
Rafał Humięcki
Kursy Whisky od Podstaw O mnieWielki miłośnik winiarstwa i whisky. W niezwykły świat wina i whisky wprowadzi Was rozmowami na temat regionów, rodzajów i smaków. Jest absolwentem The Wine and Spirit Education Trust - WSET II. Przez lata zajmował się sprzedażą whisky i doradztwem w tym zakresie oraz prowadził ‘wieczory z whisky’ dla klientów biznesowych. Rafał, choć obecnie zawodowo zajmuje się sprzedażą win, prywatnie nigdy nie może się zdecydować co kocha bardziej, wino czy whisky.